dilluns, 2 d’agost del 2010

Dins d'una propietat privada

Aquestes obres no tenen aturador. Tan els fa posar-se dins d'una propietat privada (sense avisar, sense expropiar...) com si a ells tot els fos permès. Van amb una prepotència fora de mida i no respecten res. Sembla que els molesti tot el que és verd i el ciment deu anar molt barat o bé hi ha algú que hi té un bon guany.

Arrenquen arbres sense pietat, fan malbé les poques truanes que han subsistit a la deixadesa de manteniment dels darrers anys i podem dir que no queda un pam de verd. Segurament amb tota aquesta actuació no hi ha UN PAM DE NET.

Mentides, excuses i cap mena de consideració cap als veïns i veïnes que hi vivim.

Mireu com avui han acabat d'enderrocar el poc mur que encara quedava al costat dels Pisos Nous. L'avet i les dues pruneres de moment aguanten, però no sabem fins quan. La gent dels Pisos Nous esperen que algú els digui què fan aquestes màquines en el seu terreny. Els seus horts han desaparegut i nungú els en diu res. Les escriptures bé que els n'otorga la propietat i es veu que l'alcade pot decidir on posa les màquines sense haver de donar explicacions. Volem que es faci justícia !

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada