diumenge, 4 de juliol del 2010

El GUIXARÓ a berguedàACTUAL

Aquests dies hi ha gent que ve de visita al Guixaró perquè han llegit una carta al Berguedà Actual on es convida a veure el que estan fent. Quan un ho veu amb els propis ulls s'escandalitza. Sembla mentida que hi hagi algú que pensa al darrere de tot això. Cal una carretera aquí? Es pregunten amb cara de no entendre res. On anirà aquesta carretera? Hi posaran una tanca? On? Perquè?  Per anar a la fàbrica hi havia moltíssimes solucions i millors, com és que fan aquesta destrossa?

De preguntes n'hi ha un reguitzell. Qualsevol persona amb dos dits de front no pot deixar d'interrogar-se davant d'aquest panorama. 

Fa molts anys que demanem a l'Ajuntament de Casserres que s'ocupi com cal del Guixaró. Ha tingut subvencions del PUOSC per fer-ho i les ha desviades per deixar-nos en un estat de conservació lamentable. Ara vol fer veure que ho arreglarà tot i que quedarà molt bé. Només faltaria que no ho arreglés. És la seva obligació. I quedi com quedi mai pot tenir excusa per trinxar tot el que ha trinxat i menys encara per posar una tanca al mig del Guixaró. Ho saben, però continuen actuant amb prepotència i menyspreu cap als veïns i veïnes.

Volem un Guixaró digne, però no necessitem una carretera al mig que escorxa tot el nucli!

Si voleu llegir la carta la trobareu a la pàgina 11 del Berguedà Actual del dia 2 al 15 de juliol.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada