divendres, 12 de març del 2010

UN ALCALDE QUE MALMET EL NOSTRE PATRIMONI

Ja fa més de deu que l'Alcalde de Casserres, Serafí Costa i Barniol, juntament amb el que llavors era una veí d'aquí al Guixaró (representant de l'Ajuntament de Casserres al Guixaró, en aquell moment també President de l'Associació de Veïns i Amics del Guixaró i Representant de l'empresari ubicat a la fàbrica del Guixaró ), Ramon Vila Serra (conegut com el Rectoret), van iniciar un atac a tot el patrimoni arquitectònic i paisatgístic sense precedents. Han menystinguts sempre els que som veïns i veïnes d'aquí i ens han maltractat destrossant sense entranyes aquest entorn que tant ens estimem. Per què? Ells prou que ho deuen saber, perquè tot aquest desori només respon als interessos d'un empresari que vol apropiar-se d'uns terrenys que sempre han estat d'ús públic. Han maquinat els mil i un projectes (que hem pagat amb diners de les arques municipals) a fi d'aconseguir els seus propòsits que no són, ni de tros, els dels veïns i veïnes.

Volem un Guixaró digne, no faltaria més! Els que hi vivim i tots els qui hi heu viscut hem pogut comprovar l'estat lamentable en què es troba el Guixaró. Ens han deixat abandonats perquè no hem estat mai d'acord en deixar malmetre aquesta colònia. El que pretenen no és arreglar-la, sinó destrossar-la.

El Guixaró pot tenir molts encants, segur que cadascú de nosaltres hi hem descobert el nostre particular. El que és evident és que cap més colònia té un espai verd central com el nostre. El Guixaró ressegueix aquest nucli verd central (format pel camp de futbol, els horts i els estudis) amb les edificacions que formen tot el conjunt. 

Com podem permetre que posin una tanca al bell mig del Guixaró ?  Com podem deixar que malmetin tot aquest entorn que és de tots?

L'Ajuntament hauria de vetllar perquè tothom pugui gaudir-ne. Un Ajuntament NO POT PRIVATITZAR el que és de tots!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada