dimarts, 27 de juliol del 2010

Tot regirat

El Guixaró està ben regirat. Si mireu bé les imatges veureu que ho han esbotzat tot. A cal Muñoz gairebé han entrat a dins de la casa. Tot i estar protegida per llei n'han enderrocat un tros: la mina que hi havia. Les escales del costat també estan mig enderrocades i ens diuen (els de l'Ajuntament:  secretari i arquitecte municipal) que ja les tornaran a fer. Per anar on? Si ens hi enfilem caurem perquè no porten enlloc, a un espadat. El mur que hi havia al costat de les escales que ens porten de Cal Muñoz a cal l'amo es veu que no el van pas tirar, ara diuen que els va caure. Com? Tots vam veure com la màquina, un matí ben d'hora,  insistentment l'anava enderrocant i amb tota la intenció de fer-ho, però es veu que va caure sol. Les escales del costat tampoc hi són. Com ho farem per passar per aquest vial (d'us públic) per on sempre hem transitat?

Els hem demanat que ens mostrin que hi fan en  tota aquesta zona de l'Àmbit A del Projecte i en la zona veïna (del tot privada) on estan treballant. On és el Projecte d'aquesta zona ? I les llicències d'obres corresponents?

A hores d'ara encara no hem vist res de res d'aquesta paperassa, però ho han enderrocat tot i estan fent murs i buidatges sense cap mena d'impunitat. El senyor alcalde, el regidor i l'arquitecte municipal prou que ho saben perquè els podeu veure passejant per la zona d'obres com si fes goig de veure.
 


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada